Paragon Vetiver 485ml
PARAGON pri hľadaní vzácnych ingrediencií preskúmal tie najvzdialenejšie kúty Zeme, s najnovšou Mystic Collection dokonca cestoval nazad v čase, aby objavil vône používané dávnymi civilizáciami. Prináša tak barmanom príležitosť tvoriť jedinečné drinky, ktoré skutočne pozdvihnú ich menu.
Kolekcia PARAGON vychádza z túžby obnoviť spojenie s posvätnými dimenziami a zrevolucionizovať mixológiu. S týmto cieľom náš tím expertov ovoniaval, dotýkal sa, ochutnával a vyberal tri z opojných pokladov prírody, aby vám sprostredkoval delikátny, mystický a úplne nový senzorický zážitok.
| Kategória: | PARAGON |
|---|
Vetiver, známy tiež ako khamaré, je rastlina pochádzajúca z južnej Afriky a juhovýchodnej Ázie (surovina pre Paragon konkrétne z Jávy), s koreňmi dosahujúcimi hĺbku až 3 metrov.
Po stáročia zosobňoval stabilitu a silu prebúdzajúcu podstatu duše. V mixológii a parfumérstve je pre svoj zemitý a hľuzovitý charakter, umocnený tónmi borovice, nepostrádateľnou ingredienciou.
Aromatický profil: komplexný so silnými zemitými, hľuzovitými a borovicovými tónmi. Rozoznateľné sú tiež tóny bobuľového ovocia, korení a sladkého drievka.
| Zloženie | repový cukor, voda, kyseliny: kyselina glukónová, kyselina citrónová, kyselina mliečna, prírodná aróma vetiver. |
| Odporučené riedenie pre konzumáciu | na 1 diel koncentrátu 5 dielov vody, koktailu alebo inej aplikácie. |
| Minimálna trvanlivosť | do dátumu uvedeného na obale. |
| Skladovanie | pri teplote do 25 °C. Po otvorení obalu skladujte pri teplote do 25 °C, uzatvorené v suchom a čistom mieste. Spotrebujte do 3 mesiacov. Chrániť pred priamym slnečným svetlom. |
| Výrobca | Georges Monin S.A.S, 5 rue Ferdinand de Lesseps 18000 BOURGES, Francúzsko |
| Dovozca | RUDOLF JELÍNEK Slovakia s.r.o., Kráľovská 1, 909 01 Skalica, www.rjelinek.sk |
| Energetická hodnota | 1157 kJ/276 kcal |
| Tuky | 0 g |
| z toho nasýtené mastné kyseliny | 0 g |
| Sacharidy | 60,1 g |
| z toho cukry | 60,1 g |
| Vláknina | 0 g |
| Bielkoviny | 0 g |
| Sodík | 10,43 mg |
| Soľ | 0,03 g |








